Samenwerking met Andrea XL

Andrea XL, gevestigd in het kleverpark is al ruim 50 jaar dé elektronicawinkel in Haarlem en omstreken voor o.a. huishoudelijke apparatuur, geluidssystemen en televisies. Voor service, advies en kwaliteit bent u hier op het juiste adres. In de vernieuwde showroom van ongeveer 300m2 is hun ruime assortiment te bekijken.

Een van de speerpunten van Andrea XL is het leveren van service. Na aankoop wordt u niet aan uw lot overgelaten maar zal het vakkundige team altijd snel voor u klaarstaan. Zo kunnen alle apparaten persoonlijk bezorgd worden in geïnstalleerd worden door een eigen technische dienst, uw oude apparaten kunnen dan natuurlijk direct meegenomen worden.

Vanaf heden hangen er twee nieuwe design tv’s in de showroom van Reijnhoudt & van der Zwet. Het model betreft Samsung The Frame.

Omdat de TV op een echte lijst lijkt, maakt The Frame je woonruimte altijd mooier. Het grote scherm biedt een groots display voor kunst, waardoor het beeld altijd indruk maakt – of de tv nu aan of uit staat. De lijst om de TV is verwisselbaar, zodat hij altijd aan uw inrichting kan worden aangepast.

Als haardenspecialist zien wij vaak dat mensen hun TV en haarden in een plaatje willen integreren. Deze prachtige TV kan wel eens de oplossing zijn voor uw probleem! Kom gerust eens langs om deze stukken te bewonderen.

Momenteel hebben wij in de showroom opgesteld:

  • Samsung The Frame 43’ Inch
  • Samsung The Frame 55’ Inch
  • Binnenkort kunt u bij ons ook Loewe komen bekijken!

 

 

merken