Nieuws

Verwarm uw woning sfeervol en efficient terwijl u ook bespaard op de energierekening.

Samen zijn wij allemaal bezig met verduurzamen. Schoner, efficienter en beter. Ook je gashaard of houthaard kan hier aan bijdragen.
Met een gashaard kunt u besparen op uw energierekening. Snel verwarmen is essentieel om onmiddellijk comfort te creëren wanneer je lage temperatuursverwarming het wat moeilijk heeft. Het biedt de flexibiliteit om specifieke ruimtes, zoals de keuken of woonkamer, snel op te warmen zonder de gehele woning te verwarmen, zeker in het voor- en najaar. 

Bij Reijnhoudt & van der Zwet zijn alle kachels klaar voor het EcoDesign2022.
Alle kachels zijn duurzaam en hebben een schone verbranding. 
U hoeft bij ons dus niet te zoeken naar de EcoDesign 2022 kachel. Dat zijn ze allemaal!


Meer weten? Kom eens langs in een van onze showrooms en wij informeren je over de slimme, efficiënte en sfeervolle mogelijkheden!


27 juni 2023

Reijnhoudt & van der Zwet CO-Vrij

Met ingang van 1 april 2023 is de GASKETELWET in werking getreden, een belangrijke wetgeving gericht op het waarborgen van veiligheid en het voorkomen van CO-ongevallen. Reijnhoudt & van der Zwet is een gecertificeerd bedrijf dat zich volledig heeft aangepast aan deze nieuwe wetgeving en gespecialiseerd is in zowel de installatie als het onderhoud van gasketels.

Bij Reijnhoudt & van der Zwet begrijpen we het belang van veilige verwarmingssystemen in woningen en bedrijven. De GASKETELWET is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat gasketels voldoen aan strenge veiligheidsnormen, met name met betrekking tot het voorkomen van koolmonoxide (CO) lekkages en ongevallen. Als gecertificeerd bedrijf zijn we volledig op de hoogte van deze wetgeving en hebben we de nodige maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat onze diensten aan de vereisten voldoen.

Ons team van experts heeft uitgebreide training en opleiding ontvangen om te zorgen voor de veilige installatie en het onderhoud van gasketels. We zijn goed op de hoogte van de nieuwste veiligheidsvoorschriften en best practices in de industrie. Door voortdurende bijscholing en het gebruik van geavanceerde technologieën, kunnen we ervoor zorgen dat uw gasketel veilig en efficiënt werkt.

Naast onze expertise in installatie en onderhoud, streven we er bij Reijnhoudt & van der Zwet naar om onze klanten bewust te maken van het belang van veiligheid en preventie van CO-ongevallen. We bieden advies en begeleiding om ervoor te zorgen dat u op de hoogte bent van de juiste veiligheidsmaatregelen en dat u weet hoe u mogelijke tekenen van een CO-lekkage kunt herkennen.

Bij Reijnhoudt & van der Zwet zijn we trots op onze reputatie als betrouwbare en professionele partner. We streven naar uitstekende klantenservice en streven ernaar om aan uw verwachtingen te voldoen. Onze gecertificeerde technici staan altijd klaar om u te helpen met al uw vragen en eventuele problemen met uw gasketel.

 

2 april 2023

Kalfire E-one nu in de showroom!


De Kalfire E-one geeft haarden een hele nieuwe betekenis, ervaar vuur zoals u dat nog nooit ervaren heeft. De E-one is een duurzame, elektrische sfeerhaard met een prachtig vlammenbeeld waar u uw ogen niet vanaf kunt houden. De E-One is een high-tech elektrische haard zonder rookkanaal en kan daardoor op iedere denkbare plek worden geplaatst. Het vuur is daarnaast volledig aanpasbaar naar uw wensen: van vlamhoogte, gloedbed, lichtkleur tot vuurgeluid en meer. Eindeloze mogelijkheden, nul emissie.Klik hier voor meer informatie !

 

Mei 2020

Alle kachels EcoDesign2022 ready
Bij Reijnhoudt & van der Zwet zijn alle kachels klaar voor het EcoDesign2022.
Alle kachels zijn duurzaam en hebben een schone verbranding. 
U hoeft bij ons dus niet te zoeken naar de EcoDesign 2022 kachel. Dat zijn ze allemaal!
Invicta Cast Iron Stoves
April 2020
 
Attika Visio 3, dé liftdeurhaard met laag vermogen!
Een liftdeurhaard met een onderwaarde van 5KW?! Attika heeft het!
Nu brandend in de showroom in Haarlem.


Attika Haard Visio 3 | Home decor, Decor

Juli 2019

Nieuwe gashaarden van Attika - Beter, mooier en innovatiever.
Attika heeft een nieuwe serie met gashaarden ontwikkeld, anders dan de anderen!
Zeker de moeite waard om eens naar te gaan kijken. Vanaf Augustus 2019 te bezichtigen in onze showroom in Haarlem.

Afbeeldingsresultaat voor attika visio gas

 Mei 2019

Tientallen nieuwe modellen in zowel Haarlem als Sassenheim.

Afgelopen jaar hebben wij in zowel Haarlem als Sassenheim veel vernieuwingen in onze showroom doorgevoerd.
Nieuwe houtkachels, inbouwhaarden en gashaarden. Nieuwe kasten, meubels en steensoorten. Zeker de moeite waard om weer eens langs te komen en inspiratie op te doen!
2 maart 2019


Nederland onderschat houtkachel als duurzame hernieuwbare bron van energie.

‘Eén op de tien Nederlanders heeft grote last van houtstook’ kopt voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal onlangs op basis van een onderzoek uitgevoerd door Motivaction. Maar wat het onderzoek vergeet, is een onderscheid te maken in de verschillende vormen van houtstook. ,Je kunt een klassieke openhaard of barbecue niet over één kam scheren met een pelletkachel of de haarden en kachels van nu’’, zegt Gert Kooij, woordvoerder van de Stichting Nederlandse Haarden- en Kachelbranche.

Hij benadrukt dat er een groot verschil is tussen houtstook in vuurkorven of open haarden en moderne (duurzame) houtkachels. ,,Die kun je niet met elkaar vergelijken. Het is onjuist om vuurkorven en open haarden als uitgangspunt te gebruiken voor het hele spectrum houtstook. Moderne houtkachels zijn hoogwaardige verbrandingstoestellen met een hoog rendement en een lage uitstoot en daardoor niet te vergelijken met oude stookgelegenheden. Sterker nog, de kachels van nu leveren een belangrijke bijdrage in het landelijk streven om meer duurzame energie te gebruiken. Stoken met hout is een vanuit de EU erkende duurzame manier van verwarmen. Mits u de juiste haard kiest.’’

3 Januari 2019

Meer weten? Kom bij ons langs of klik hier. 

Perida zitmeubilair! 

Het wordt steeds completer! Bij Kol tegels ontstaat er langzamerhand een compleet woonconcept. Waar u voorheen al terecht kon voor tegels, sanitair en haarden, is het bekende Perida maatwerk banken een mooie uitbreiding van ons concept.

design-banken, hoekbanken en projectbanken op maat van Perida Design

14 januari 2017

 

 

Volledig vernieuwde haardenoutlet! 

Neem eens een kijkje op onze vernieuwde haardenoutlet! Samen met de Profires-leden kunnen wij uitlopende type haarden en kachels met hoge kortingen aanbieden. De Profires-leden zijn stuk voor stuk ervaren haardenbouwers. 
Dus niet alleen een telefoniste die de order noteert, maar solide bedrijven met een showroom.

Voor vragen kunt u dus altijd bij ons terecht! Neem hier een kijkje op haardenoutlet.com

19 december 2015

 
 
 
 

De Ivar 5 Store Houtkachel

De Ivar 5 Store is nu te zien in onze showroom in Sassenheim! Dit kacheltje van Dik Geurts heeft een rendement van 82% en een vermogen van tot wel 6 KW! Hij heeft een gietijzeren deur en een opbergruimte voor uw hout. Grandioze houtkachel.
12 september 2015

Afbeeldingsresultaat voor ivar 5 store

klik hier voor meer informatie!

17 juni 2014

De Buntfires Flores.
De Flores is een no-nonsense kachel; hightech en zelfsturend, robuust én afgewerkt met details. Met een mooie laslijn en handgrepen als uiting van pure ambacht. Voor liefhebbers, die graag hout stoken, maar tegelijkertijd een product willen dat vakmanschap uitademt.

 

27 mei 2013

Het is zover! Onze nieuwe showroom bij Kol tegels is nu geopend. De modernste haarden staan hier opgesteld. Maar het gaat hier niet meer alleen om de haarden... 
Inspiratie op doen. En ook voor meubels kunt u bij ons terecht.

 

19 maart 2013

De Harrie Leenders Fuga eL brandend te zien in onze nieuwe showroom aan de Stephensonstraat 32 te Haarlem. Deze haardkachel is draaibaar te plaatsen en heeft een optimale verbranding.

 

12 maart 2013

Nog een weekje en dan gaan we verhuizen! De haarden worden momenteel gestuukt en de doorgang naar Kol tegels is gemaakt. Vanaf dinsdag 19 maart zijn we met volle bezetting aanwezig in de Stephesonstraat 31 in Haarlem. Hier zijn wij 6 dagen per week en donderdagavond geopend! In onze nieuwe showroom gaan we in ruime opstellingen de nieuwste haarden laten zien. Onze oude showroom in Haarlem is dan gesloten. Hier hebben wij nog wel een heel aantal haarden staan die in de aanbieding zijn. Op afspraak zijn deze te bezichtigen. In Sassenheim behouden we onze tweede succesvolle showroom.

 

11 februari 2013

De Bruner HDK nu ook in Sassenheim te zien. Brunner is een Duits haardenmerk van topkwaliteit. De haard die wij in de showroom hebben staan heeft een moderne uitstraling met beton en is uitgevoerd met een automatische elektronische regeling.

 

10 april 2012 

Vaak denkt men dat de houtkachel vooral in de koude winter het beste tot zijn recht komt.
Niets is minder waar. Juist dan gaat de verwarming aan om door het gehele huis de warmte te verkrijgen.
Het is heel comfortabel en rendabel om in het voor- en najaar de verwarming laag of uit te zetten en de houtkachel bij thuiskomst aan te steken.
Hout kopen is nu al goedkoper dan gas voor de CV. En.. ..het is nog beter voor het milieu ook. (Dit geldt wel alleen voor een moderne kachel.)
U stookt namelijk biomassa. CO2 neutraal dus.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

13 Februari 2012

Tulp heeft nu de mooiste en meest realistisch brandende gashaard ontwikkeld.
Op youtube is een film te zien van deze gashaard. 
Natuurlijk is de haard ook bij ons brandend in de showroom te zien in Sassenheim.

26 November 2012

De nieuwe Scanline 800 van Heta is nu dagelijks brandend in onze showroom te zien.
De kachel is zeer goed te regelen in is heel praktisch in het gebruik.
Kom langs en oordeel zelf.

 

29 juni 2011

Harrie Leenders nu in Sassenheim te zien. De draaibare Pharos hangt bij ons aan het 4 meter hoge plafond.

 

 

 

merken