Easyhaarden Elektrische Haarden

De nieuwe haarden van Easyhaarden brengt de vlam technologie naar een hoger niveau. De LED-vlammen hebben een realistische vuurkleur en dieptewerking. De Haarden zijn standaard uitgevoerd met het Air Curtain Systeem waarbij u kunt genieten van een bijverwarming van 1500W.

Maatvoeringen

De haarden zijn uitgevoerd in 5 verschillende breedtematen  87 cm | 120 cm | 160cm | 240cm en de vierkante variant 65x65cm.

Alle haarden zijn zowel uit te voeren als fronthaard, hoekhaard of driezijdige haard.

Standaard is de haard uitgevoerd met een keramische houtstammenset. Optioneel kunt u kiezen voor de Deluxe set. Dit is een unieke echte houtstammenset uit de natuur. Het hout wordt geschroeid en verkoold, voor een authentieke uitstraling.

Wij kunnen een totaalconcept voor u ontwerpen en uitvoeren, maar de haard is ook zelf eenvoudige te installeren.

De Easyhaarden zijn in onze showroom in Sassenheim te bezichtigen.

  

 

Reijnhoudt & van der Zwet Haarlem - Easyhaarden specialist

Easy-haarden

Easyhaard-haarlemKlik hier voor onze realisaties van elektrische haarden.

Britishfires 1200 Tall


Bent u opzoek naar een echte eyecatcher in uw woning? 
Kijk dan eens naar deze 1200 Tall
De New Forest elektrische haard tilt vlamtechnologie naar een hoger niveau. De New Forest elektrische haard voegt een nieuwe dimensie toe aan de familie van inzethaarden. Het perfect vierkante ontwerp is gebaseerd op een traditioneel concept en bevat onze bekroonde LED-vlammen. De New Forest wordt standaard geleverd met Deluxe logs en dark glass en is een statement in elke kamer.

 

merken