Elektrische haarden Amstelveen

Elektrische haarden op maat of een standaard afmeting zijn vandaag de dag een prachtige toevoeging op een stijlvol interieur.

Wij plaatsen wekelijks haarden in regio Amstelveen. Met ruim 50 jaar ervaring.
Gecertificeerd, eigen personeel bent u gegarandeerd dat u bij Reijnhoudt & van der Zwet voor veiligheid en kwaliteit kiest.

Sfeervol en Realistisch

Een elektrische haard van vandaag de dag geeft een zeer realistisch vlammenspel en is buitengewoon sfeervol. Deze elektrische haarden zijn eenvoudig te installeren op elke gewenste plek in uw woning! Voor de elektrische haarden heeft u geen rookkanaal of gasleiding nodig, enkel een stopcontact! Dus kunt kunt u de haard op elke gewenste plek in uw woning plaatsen.

Ontwerp & Advies

Wij ontwerpen uw gewenste haard op maat of een standaard model wellicht een goed optie. Met onze eigen installateurs zorgen wij voor een complete installatie, zelfs met kasten en natuursteen. Wij werken uitsluitend met de meest realistische elektrische haarden op de markt met een vanaf prijs van € 2.500,-- Wij meten bij maatwerk in Amstelveen uiteraard alles in voor de perfecte maatvoering.

 

Voorbeelden van onze geplaatste elektrische haarden>>

 

flamelusion amstelveen

haarden specialist in Amstelveen

e-one haard

 

 

merken