Everhot elektrische kachel met oven

1,5 kW kamerverwarming zonder oven 

everhot-elektrische-kachel

 

 

Al meer dan 40 jaar leidt Everhot het voortuur in het ontwerp van innovatieve, energiezuinige warmteopslagfornuizen. Met de hand gebouwd in het hart van de Cotswolds de Everhot Electric Stove integreert deze expertise in een elegante en efficiënte kachel met ons unieke ovenontwerp en gietijzeren deur.

Eenvoudige installatie met een standaard 230V stopcontact en klassiek en kleurrijk ontwerp maken het perfect voor elke ruimte die extra warmte nodig heeft en wordt een prachtig brandpunt voor woonkamers, logeerkamers, een tiny house, thuiskantoren, serres, zomerhuizen, bijgebouwen of zelfs ergens buiten de gebaande paden zoals een herdershut of smalle boot

De Everhot elektrische kachel is de perfecte mix van traditioneel mooi uiterlijk en moderne efficiëntie. Een 1,5 kW thermostatisch geregeld verwarmingselement verwarmt de kamer zachtjes en achter de gietijzeren deur vindt u een oven van 20 liter, perfect voor het bereiden van kleine gerechten. De hoogwaardige constructie van technisch staal en gietijzer zorgt voor warmte lang nadat de kachel is uitgeschakeld.Prijs € 2.150,-- incl BTW en standaard levering in Nederland.groen-oven

 

LICHTER ONTWERP

Iets lichter dan ons originele oven ontwerp, de Everhot elektrische kachel behoudt onze expertise op het gebied van warmteopslag, maar kan gemakkelijker van kamer naar kamer worden verplaatst. Hiermee kunt u één kamer opwarmen zonder de kosten van het inschakelen van de centrale verwarming voor het hele huis of meenemen op vakantie in uw camper!

HITTE ONTLUCHTING

Onze prachtig vervaardigde warmteopening is de belangrijkste warmtebron voor de verwarming en we raden u aan dit gebied niet te bedekken. Kort nadat je de kachel hebt aangezet, voel je de warmte direct door deze ventilatieopening komen. Na ongeveer 30 minuten zal het hoofdgedeelte van de kachel op temperatuur zijn en zachte warmte in de kamer stralen.

hitte-ontluchting

 

HERNIEUWBARE INTEGRATIE

De Everhot elektrische kachel is expliciet ontworpen voor een lange levensduur en betrouwbaarheid. Samen met de lage piekbelasting heeft dit het bijkomende voordeel dat het ideaal is voor gebruik met zonne-energieinstallaties voor thuis als een energie stortplaats waar anders overtollige energie zou worden geëxporteerd.

durzaam

 

AFMETINGEN

Perfect voor bijgebouwen, vakantiehuizen, smalle boten, herdershutten, glamping pods en tuinkantoren


afmetingen-met-ovenSPECIFICATIES

Gietijzeren elektrische kachel met het extra voordeel van een kookoven.

De Everhot Stove is ontworpen om langdurig aan te blijven staan en is perfect voor open haarden waar houtkachels niet mogelijk zijn. Bovendien heeft de kachel geen elektronica en kan deze worden gebruikt als een 'solar dump' voor overtollige productie.

Voor volledige technische specificaties

  • 230V stekkeraansluiting
  • 1.5kW verwarming
  • 20 liter oven (max. 200c) van 271,5 mm B x 277,5 mm H x 275 mm D
  • Sudderende oven op half vermogen
  • Gewicht 50kg ca.
  • Het grootste deel van de verwarmde lucht ontsnapt via een warmteopening - niet aanbevolen om onder toonbanken of tafels te worden geplaatst.

 

kachel-groen

kleuren-met-oven

marine-blauw

lichtblauw

 

 

 

 

 

 

 

 

merken