Everhot kachel zonder oven

1,5 kW kamerverwarming zonder oven 

mat-zwart-oven

 

De Everhot elektrische kachel brengt een gezellige charme in elke kamer die extra warmte nodig heeft, maar zonder de noodzaak van een oven. Het tijdloze ontwerp benadrukt een ongebruikte open haard of brengt karakter naar de hoek van een slaapkamer. De Everhot Electric Heater, nog steeds met onze traditionele zware staal- en gietijzeren constructie, is iets lichter dan ons Stove-model en is, met een vaste deur, gemakkelijker om van kamer naar kamer te verplaatsen als dat nodig is.

De Everhot elektrische kachel kan eenvoudig worden aangesloten op een stopcontact van 230V in een slaapkamer, thuiskantoor, tuinkamer of camper. Een verwarmingselement van 1,5 kW kan eenvoudig worden bediend via een wijzerplaat aan de voorkant van de kachel. De prachtig vervaardigde ventilatieopening verwarmt de kamer zachtjes terwijl het lichaam van de kachel op temperatuur komt. De warmteopslagconstructie is ontworpen om langdurig aan te blijven en blijft warm lang nadat de verwarming is uitgeschakeld.

De Everhot elektrische kachel is de perfecte mix van traditioneel mooi uiterlijk en moderne efficiëntie. Een 1,5 kW thermostatisch geregeld verwarmingselement verwarmt de kamer zachtjes het bereiden van kleine gerechten. De hoogwaardige constructie van technisch staal en gietijzer zorgt voor warmte lang nadat de kachel is uitgeschakeld. 

Prijs € 1.850,-- incl BTW en standaard levering in Nederland.

 

 

LICHTER ONTWERP

Iets lichter dan ons originele oven ontwerp, de Everhot elektrische kachel behoudt onze expertise op het gebied van warmteopslag, maar kan gemakkelijker van kamer naar kamer worden verplaatst. Hiermee kunt u één kamer opwarmen zonder de kosten van het inschakelen van de centrale verwarming voor het hele huis of meenemen op vakantie in uw camper!

 

HITTE ONTLUCHTING

Onze prachtig vervaardigde warmteopening is de belangrijkste warmtebron voor de verwarming en we raden u aan dit gebied niet te bedekken. Kort nadat je de kachel hebt aangezet, voel je de warmte direct door deze ventilatieopening komen. Na ongeveer 30 minuten zal het hoofdgedeelte van de kachel op temperatuur zijn en zachte warmte in de kamer stralen.


hitte-ontluchting

 

HERNIEUWBARE INTEGRATIE

De Everhot elektrische kachel is expliciet ontworpen voor een lange levensduur en betrouwbaarheid. Samen met de lage piekbelasting heeft dit het bijkomende voordeel dat het ideaal is voor gebruik met zonne-energieinstallaties voor thuis als een energie stortplaats waar anders overtollige energie zou worden geëxporteerd.

 

durzaam

 

AFMETINGEN

Perfect voor bijgebouwen, vakantiehuizen, smalle boten, herdershutten, glamping pods, tuinkantoren en vakantiehuizen.

 

afmeting-zonder-ovenSPECIFICATIES

Gietijzeren elektrische kachel met het extra voordeel van een kookoven. De Everhot Stove is ontworpen om langdurig aan te blijven staan en is perfect voor open haarden waar houtkachels niet mogelijk zijn. Bovendien heeft de kachel geen elektronica en kan deze worden gebruikt als een 'solar dump' voor overtollige productie.

  • Voor volledige technische specificaties
  • 230V stekkeraansluiting • 1.5kW verwarming
  • Gewicht 40kg ca
  • Het grootste deel van de verwarmde lucht ontsnapt via een warmteopening
  • Niet aanbevolen om onder toonbanken of tafels te worden geplaatst

 

 

 

everhot-grijs

everhot-kacheltje

everhot-schouw

everhot-marineblauw   

 

 

 

 

 

merken