Faber E Matrix Elektrische inbouwhaard

Een elektrische haard van Faber geeft het warme gevoel van vuur en sfeer, maar dan zonder uitstoot of verbranding. Zo kun je zorgeloos genieten van een Faber vuur, waar dan ook in je huis of zelfs in jouw kantoor of hotel. De elektrische haarden zijn geschikt voor bijna alle ruimtes (zonder grote verbouwingen) en in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Dankzij de verschillende opties en decoratiemogelijkheden is er voor iedereen een elektrische Faber haard.

Mooie techniek

De e-MatriX serie maakt gebruik van een bijzondere techniek: wervelende koudwaternevel en speciale (LED-)verlichting. Zelfs het geknisper van het hout ontbreekt niet. Precies wat je verwacht van een echt haardvuur, maar dan zonder de traditionele beperkingen. De e-MatriX produceert geen warmte, hierdoor beïnvloedt deze haard ook je verwarmings- en klimaatsystemen niet. Wil je vlak voor de haard toch warmte voelen? Dan kun je kiezen voor een kleine, fluisterstille verwarmingseenheid die vanuit de haard warmte naar je toe blaast, zo behoud je die fijne warme gloed. Kom kijken in de showroom in Haarlem.

 

Modellen

De E-Matrix serie is uitgevoerd in 22verschillende modellen.
In de showroom in Haarlem en Sassenheim hebben wij een Faber E-Matrix haard opgesteld staan.


Alle haarden kunnen ingebouwd worden met kasten, natuursteen of in een klassieke of strakke schouw!
Klik hier voor onze realisaties van elektrische haarden.

Voor meer informatie kunt u mailen naar of bellen naar 023 -53 13 709

 

e-MatriX

Cinewall

Ook voor uw cinewall heeft faber de ultieme oplossing! Met een geringe inbouwdiepte van slechts 30cm en uit leverbaar in de maten 120cm, 170 cm en zelfs 220cm.
Zowel de kleur van de ‘vlammen’ als van de bovenverlichting in de e-SliM Linear zijn in vele kleuren instelbaar, passend bij de gewenste stijl of sfeer. Maak een keuze uit acht ingebouwde sfeerverlichtingsthema’s of stel je eigen favoriet samen. Dankzij de LED-verlichting is het energieverbruik minimaal. De e-SliM Linear kan zowel aan de haard, met de meegeleverde afstandsbediening of de Flame Connect App bediend worden. 

 

merken