Gas Inzethaarden regio Haarlem en Sassenheim

Met een druk op de knop, een sfeervol vuur met een behaaglijke warmte waar de hele familie graag samen komt.

Een gas inzethaard is ontworpen om in het stookgat van de bestaande openhaard te plaatsen. Deze haarden kunnen zonder veel aanpassingen in uw bestaande boezem geplaatst worden. De gas inzethaarden genieten van een hoog rendement en worden vaak gebruikt als bijverwarming in de ruimte. Kom langs in onze showrooms in Haarlem of Sassenheim.

Klassieke schouw

Deze toestellen worden ook vaak toegepast in een klassieke schouw in bijvoorbeeld een kamer-ensuite. Vanwege de geringe inbouwdiepte is een inzethaard bijna altijd te installeren in uw klassieke schouw of openhaard.

Veel van deze haarden maken gebruik van een gesloten verbrandingssysteem. De luchttoevoer wordt van buitenaf gehaald en de haard heeft dus geen invloed op de luchthuishouding van uw ruimte. Deze haarden zijn dan ook uiterst geschikt voor een woning met mechanische ventilatie of open keuken met afzuigkap.

schouw-inzet-gashaard

Smart Bell

BarbasBellfires heeft de Smart bell serie ontworpen. De serie bestaat uit 16 haarden met een geringe inbouwdiepte en verschillende unieke branders. De Bellfires Smart Bell beschikt over een vuur die niet van echt te onderscheiden is. Met de optie op een App, verschillende kaders en achterwanden, is er altijd een haard te vinden die aan al uw wensen voldoet.

Bij Reijnhoudt & van der Zwet onderscheiden wij ons door het leveren van maatwerk. Wij leveren een kwaliteitsproduct waar u jaren van kunt genieten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust langs of maak een afspraak bij ons in de showroom.

Klik hier om inspiratie op te doen.


smartbell-gashaard-inzet


Bellfires Smart Bell gasinzethaard geplaatst in een klassieke schouw in Overveen (Haarlem).

 

 

merken