Gashaarden

Onder een open gashaard, verstaan wij een gashaard die zijn verbrandingslucht uit de ruimte haalt. Deze haarden dienen aangesloten te worden op een externe luchttoevoer. Doordat deze haarden geen glasruit hebben, geniet u bij deze haarden van de maximale sfeer. Bij Reijnhoudt & van der Zwet kunnen wij deze haarden voor u op maat maken.

Vanwege de nadelen ten opzichte van een gesloten gashaard ( laag rendement en groot rookkanaal), worden deze haarden steeds minder geplaatst. Mocht u echter opzoek zijn naar een maatwerk haard, of wilt u een bepaalde klassieke stijl behouden in uw woning, dan kunnen wij dat voor uw regelen.

 

Open gashaard gerealiseerd op het Rokin te Amsterdam.

Reijnhoudt & van der Zwet werkt zelf meestal met de merken Kal Fire en Bellfires en Metalfire.

Kal Fire heeft een compleet nieuwe serie ontworpen. In de prestige serie waarbij de vlammen echt uit de blokken lijken te komen en door led verlichting het vuur echt te laten gloeien is het een vuur wat u zeker gezien moet hebben. In de zowel Haarlem als Sassenheim hebben wij hier meerdere voorbeelden van.

Ook Bellfires heeft met een brede lijn stammenbranders en vloerbranders een fantastisch aanbod waarbij uw haard altijd te vinden is.

 

 Driezijdige open gashaard model Elegance compleet met natuursteen geplaatst te Amsterdam.

 Metalfire open gashaard te Amsterdam.

merken