Gaskachels

De sfeer van een vrijstaande houtkachel, en het gemak van een gasvuur? Bij Reijnhoudt & van der Zwet in Haarlem en Sassenheim hebben wij een groot aantal vrijstaande gaskachels in onze collectie. Klassiek of modern? Driezijdig glas? In een andere kleur? De keuze is groots. Klik hier om het aanbod gaskachels te bekijken.

Doordat de gaskachels een gesloten verbrandingssysteem hebben, geniet u van een rendement tot wel 85%. De gaskachel is een sfeervolle, snelle warmtebron die goed samengaat met bijvoorbeeld uw vloerverwarming.

Gemak dient de mens

Het aan-en uit zetten van de haard gaat gemakkelijk met een afstandsbediening waarmee u tevens de hoogte van het vuur kunt bepalen. Veel van deze haarden zijn ook leverbaar met een App of Domotica. Verder is een gashaard relatief onderhoudsarm, eens per jaar doen wij een service beurt zodat u zorgeloos weer een jaar kunt genieten van uw vuur.

Showroom

Bij de huidige toestellen is de mogelijkheid van plaatsing groot, zo kunt u bijvoorbeeld het afvoerkanaal laten uitmonden op uw uitbouw of op de gevel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of kom eens langs in een van onze showrooms in Haarlem of Sassenheim.

Attika-gaskachels-haarlem

Attika Viva L Gas 120

 

merken