Inbouwhaard

Inbouwhaarden worden vrijwel altijd geplaatst in nieuw te bouwen situaties. Deze haarden werken door middel van een glazen draai- of schuifdeur. Deze toestellen hebben een gesloten verbranding en dus een hoog rendement en een veel schonere verbranding dan een openhaard. Wij hebben in de loop der jaren zeer veel inbouwhaarden geplaatst in de regio Haarlem en Den haag.

Liftdeurhaarden

Liftdeurhaarden werken met een schuifdeur. De ruit schuift omhoog en de haard kan dus gesloten, open of half open gestookt worden. Wanneer men de haard gesloten verbrand, geniet u van een rendement tot wel 85 procent met optimaal zicht op uw vuur. Door de techniek in de gesloten haarden blijft de ruit bij goed stoken altijd geheel schoon!

Draaideurhaarden

Draaideurhaarden zijn bedoeld om alleen gesloten te verbranden. Deze haarden zijn wat ondieper dan de liftdeurhaarden. In de in woningen met weinig inbouwruimte kan dit een goede en strakke oplossing zijn. Het vermogen van deze haarden begint al vanaf 3 KW, zo is er in elke ruimte een passende haard te vinden!

Reijnhoudt & van der Zwet heeft een breed assortiment aan inbouwhaarden. Graag nodigen wij u uit om bij ons in de showroom in Haarlem of Sassenheim langs te komen om samen naar uw ideale haard te kijken.

Kalfire-w65-inbouwhaard

 

Een van onze recente projecten in Bennebroek (regio Haarlem) - StijlvolWonen 2018

merken