Inzethaarden

Een inzethaard is ontworpen om in het stookgat van de bestaande openhaard geplaatst te worden. Een inzethaard is een gesloten toestel en heeft, in tegenstelling tot een openhaard, een hoog rendement en een schone verbranding. Deze toestellen kunnen geplaatst worden zonder te breken en slopen en de aanwezige kolom zal dus blijven staan.

Hoger rendement

Door het plaatsen van een inzethaard, creëren wij een gesloten toestel in uw oude openhaard.
Hierdoor is de temperatuur van het vuur veel hoger. Om deze reden ontstaat er een schone verbranding en kunt u genieten van een rendement tot wel 80%. Dit is tot wel 6x meer dan uw huidige openhaard. U kunt dus niet alleen genieten van de sfeer, maar ook van de warmte !

Schone verbranding

Een inzethaard is qua CO-uitstoot 15 maal lager dan een openhaard. Voor fijnstof is een inzethaard zelfs 50 maal schoner dan een openhaard. Alle toestellen die verkrijgbaar zijn bij Reijnhoudt & van der Zwet voldoen aan de Ecodesign-richtlijnen die vanaf 1 januari 2020 zullen gelden voor alle toestellen op houtstook.

Verschillende topmerken

Bij Reijnhoudt & van der Zwet Haarlem en Sassenheim werken wij met inzethaarden van o.a. Barbas, Dik Geurts, Oxford en Buntfires.

Benieuwd wat er bij u allemaal mogelijk is ? Maak een afspraak bij ons in de showroom in Haarlem of in Sassenheim of loop gewoon eens binnen!

 

inzethaard-hout

Barbas-Unilux-6-inzethaard

inzethaard-30er-jaren-woning

 

 

 

 

merken