Kalfire E-One Elektrische haard

Kalfire E-one: dé duurzame high-tech designhaard voor ieder interieur

Kalfire’s elektrische haarden zijn uitgerust met unieke, innovatieve technieken waardoor het vuur in de haard ultra-realistisch voelt, oogt en klinkt. Deze nieuwe technieken zorgen voor een vuurervaring die de zintuigen prikkelt. De E-one is de meest realistische elektrische haard op dit moment. U ziet, hoort en voelt het vuur, wat zorgt voor optimale sfeer. Nu te zien in de showroom in Haarlem.

e-one-kalfire

Veilig en gemakkelijk

De keuze voor een elektrische haard is een veilige keuze. Een gasleiding en afvoerkanaal voor rookgassen is immers niet nodig. Daarnaast geeft de E-one geen directe warmte af en is dus veilig voor mens en dier, ook voor de allerkleinsten. Iedereen kan zich zorgeloos rondom de haard verzamelen en zo de verbinding van vuur ervaren.

De E-one is E-Ready. Steek de stekker in het stopcontact en laat het vuur branden met één simpele druk op de knop. U bedient de E-one met de E-one Remote, een handzame afstandsbediening waarmee een compleet eigen vuurbeleving kan worden gecreëerd: van het knisperende geluid van vuur tot de vlamhoogte en van de intensiteit van het gloedbed tot de sfeerverlichting in de verbrandingskamer.

Verschillende maatvoeringen

De Kalfire E-one is verkrijgbaar in twee modellen: een inbouwmodel en een vrijstaand model. De Kalfire E-one 100F is het inbouwmodel uit de E-one serie. Dankzij de strakke belijning en compacte inbouwmaten is dit frontmodel uitermate geschikt voor inbouw in maatwerk interieurbouw. Denk bijvoorbeeld aan een kastenwand in een woonkamer, restaurant of hotellobby. Dankzij het royale glasoppervlak van 100 x 37 cm is er altijd optimaal zicht op het vuur en de realistische keramische houtstammenset. Mede dankzij de regelbare sfeerverlichting in de haard zorgt dit ervoor dat de E-one dé eyecatcher is in elk interieur; ook als de haard is uitgeschakeld. Optioneel kan het inbouwmodel worden uitgevoerd met verwarming: Atmos Heating. foto

Het vrijstaande E-one model, de Kalfire E-one 100F FR is rondom afgewerkt in een strakke stalen behuizing en past daardoor moeiteloos in elk type interieur, van modern tot klassiek en van landelijk tot industrieel. Omdat deze haard daarnaast ook nog eens heel eenvoudig te plaatsen én verplaatsen is kunt u ook na een verhuizing of verbouwing blijven genieten van deze haard. Net als het inbouwmodel kan voor het interieur gekozen worden uit een vlakke of design bodem en Single of Dual HD technologie.


Kalfire E-one wordt geleverd in de volgende maatvoeringen: 
E-one 100F
E-one 130 Front
E-one 130 Driezijdig
E-one 130 Hoek, links of rechts
E-one 160 Front
E-one 160 Driezijdig
E-one 190 Front
E-one 190 Driezijdig


Ongeëvenaarde vuurbeleving

Sinds jaar en dag zijn de innovatieve gas- en houthaarden van Kalfire vermaard om hun prachtige vlambeeld en optimale vuurbeleving. Niets heeft zo’n grote aantrekkingskracht als de dansende vlammen, het knisperende geluid en de aangename warmte van vuur. Het brengt mensen bij elkaar en verbindt ze. Met de Kalfire E-one is dit niet anders. De innovatieve en ultra-realistische technieken zorgen voor dezelfde pure aantrekkingskracht en vuurbeleving.

Duurzaam en efficiënt

Genieten van duurzaam en milieuvriendelijk vuur. De Kalfire E-one maakt het mogelijk. De E-one werkt namelijk volledig elektrisch, maakt geen gebruik van fossiele brandstoffen en heeft nul emissie (zero emission). Daarnaast heeft de haard ook nog eens een laag energieverbruik. Dat is vriendelijk voor huishoudens en voor het milieu, zodat we nu en ook in de toekomst kunnen blijven genieten van mooi vuur.

design

Design bodem of vlakke bodem: De Kalfire E-one 100F en E-one 100F FR kunnen beiden worden uitgerust met een design bodem of een vlakke bodem. Kies het design dat het beste past bij uw wensen.

Individualiteit en design

De E-one staat voor vrijheid. Hij staat letterlijk vrij, zonder rookkanalen of gasaansluitingen en zonder dat er rekening gehouden hoeft te worden met milieurestricties. Daarmee opent zich een wereld aan mogelijkheden. De haard kan namelijk overal probleemloos geplaatst worden, overal in huis, in appartementen, restaurants, hotels, kantoorgebouwen en openbare ruimtes. Door het minimalistische design van de E-one is een naadloze overgang tussen ombouw en haard mogelijk. Er kan gewerkt worden met een breed pallet aan materialen om zo ieder gewenst design te creëren. Voor het interieur van de haard kan gekozen worden uit Single of Dual Flame Technology (enkele of dubbele vlamprojectie), een vlakke bodem of een designbodem met moderne strakke lijnen. Daarnaast kan het vuur helemaal naar smaak worden aangepast voor een optimale vuurbeleving.
Koimlangs in de showroom in Haarlem of Sassenheim.

e-one-haard

 


Creeër je eigen vuur

De Kalfire E-one kan uitgerust worden met diverse opties. Creëer uw eigen, unieke designhaard met o.a.:

Single HD flame technology of Dual HD flame technology: de Kalfire E-one kan worden uitgerust met Single HD flame technology of Dual HD flame technology. U kiest voor een dubbele of enkele vlamprojectie. 

Atmos Heating: Het speciaal ontwikkelde Atmos Heating element zorgt voor een prettige atmosferische warmte die bijdraagt aan een optimale vuurbeleving. Optioneel verkrijgbaar bij de Kalfire E-one 100F.

Flame Tones: Stel u eigen vlambeeld samen. Kies uit drie verschillende vlamkleuren en pas de intensiteit van de vlammen naar wens aan.

Adjustable Flame Height: De vlamhoogte is instelbaar van stand 1 tot en met 5. Stand 6 is de shuffle stand. In de shuffle stand worden, met één druk op de knop, dynamische vlammen gecreëerd.

Atmos Lighting: Atmos Lighting projecteert schaduweffecten op de stammen. Het versterkt de echte vuurbeleving. De intensiteit is instelbaar van stand 1 tot en met 5. Stand 6 is de shuffle stand, waardoor een dynamisch flakker-effect ontstaat.

Hybride LED E: De intensiteit van het gloedbed is in 5 standen regelbaar. In stand 6, de shuffle stand, wisselt het gloedbed continu van intensiteit. 

Kalfire Sound: Kies voor het geluid van vol knisperend larikshout (Pinewood sound) of rustiger beukenhout (Beechwood sound). Het volume is instelbaar van stand 1 tot en met 5.

Anti-Reflect Function: In stand-by kan het interieur van de haard sfeervol worden uitgelicht. Zo is er mooi zicht op de stammen; ook als de haard niet brandt.

Klik hier voor onze realisaties van elektrische haarden.


Bekijk hier de Kalfire E-one

 
 
merken