Maatwerk Schouwen

Heeft u een mooie haard op het oog maar vind u de opstelling toch te kaal? Reijnhoudt & van der Zwet heeft een uitgebreid assortiment schouwen. Kiest u voor een strakke tijdloze schouw? Of toch liever voor een klassieke franse schouw met ornamenten? Wij kunnen het volledig naar wens verzorgen.

Een nieuwe schouw in de stijl van vroeger, passend bij de woning!

 

maatwerk-schouw

Maatwerkschouw in Bloemendaal.

Individueel design

Een individueel design voor een een tijdloos ontwerp welke aansluit op het karakter van de woning en aanwzige details. Als wij dat als uitgangspunt nemen is het resultaat altijd geslaagd. Een oude kamer en suite wordt vaak teruggebracht. Schouwen op maat, in marmer, kalksteen, hardsteen of composiet, Reijnhoudt & van der Zwet Haarlem kan dit voor u verzorgen.

 

vrijstaande houtkachel in schouw

 

Advies

Reijnhoudt & van der Zwet in Haarlem en Sassenheim geeft u graag advies over de verschillende materialen, afwerkingen en ontwerpen. U bent altijd welkom in een van onze showrooms om inspiratie op te doen. Mocht u langskomen voor uitgebreid advies is het aan te raden om een afspraak te maken.

Klik hier voor meer foto’s uit eigen werk.

Gesloten gashaard in een maatwerk schouw, geplaatst in Haarlem.

Maatwerk in harmonie

Een nieuwe schouw, maar volledig in de stijl van uw woning? Wij ontwerpen en maken een schouw voor u naar wens en op maat.


Maatwerk natuursteen schouw

Een nieuwe schouw volledig in de stijl van de woning gerealiseerd in Leiden.

 

 

 

merken