Maatwerk staal

Maatwerk stalen lijsten voor haarden en stalen nissen met TV: Een perfecte combinatie van stoer en verfijnd.

Reijnhoudt & van der Zwet is gespecialiseerd in het ontwerpen, tekenen en installeren van maatwerk stalen lijsten om haarden heen, stalen houtnissen of een stoere blauwstalen schouw. Of u nu op zoek bent naar een stoere en industriële uitstraling of juist een verfijnde en elegante afwerking wenst, wij kunnen aan al uw wensen voldoen.

Maatwerk is onze kracht. We begrijpen dat elk interieur uniek is en dat standaardoplossingen niet altijd het gewenste resultaat bieden. Daarom staan we klaar om u te helpen bij het creëren van een op maat gemaakt ontwerp dat perfect aansluit bij uw specifieke behoeften en stijlvoorkeuren. Of u nu een strakke en moderne uitstraling wilt bereiken of juist een meer klassieke en tijdloze look wenst, wij zorgen ervoor dat uw stalen lijsten en nissen naadloos integreren in uw interieur.

Bij het kiezen van de afwerking van uw stalen lijsten bieden we verschillende opties aan. U kunt kiezen voor natlak of poedercoat, afhankelijk van de gewenste uitstraling en duurzaamheid. Voor een stoere en natuurlijke uitstraling raden we vaak "warmgewalst staal in een blanke poedercoat" aan. Deze afwerking geeft het staal een robuuste en ambachtelijke look die perfect past bij een stoer en industrieel interieur.

Voor een meer luxe en elegante uitstraling bieden we ook bronzen en messinglijsten aan. Deze materialen voegen een vleugje glamour toe aan uw interieur en creëren een verfijnde en exclusieve sfeer rondom uw haard en TV-nis.

Ons team van ervaren ontwerpers en vakmensen staat voor u klaar om uw visie werkelijkheid te maken. We luisteren naar uw wensen en ideeën, en vertalen deze naar een nauwkeurig ontwerp dat aan al uw verwachtingen voldoet. Met behulp van geavanceerde tekensoftware kunnen we u een gedetailleerde visualisatie bieden, zodat u een duidelijk beeld krijgt van hoe uw stalen lijsten en nissen eruit zullen zien voordat we ze installeren.

Naast het ontwerpen en tekenen van de stalen lijsten en nissen, zorgen we ook voor de volledige installatie. Onze vakmensen hebben ruime ervaring en expertise in het plaatsen van maatwerk stalen constructies. Ze zorgen voor een vakkundige installatie, waarbij elk detail met de grootste zorg wordt behandeld.

 

staal maatwerk haarden

 

66f3c71b-0d26-473f-be62-80561bcddd89

Openhaard-staal-maatwerk (1)

Element 4 in klassieke schouw

 

merken