Open haarden den haag

Open haarden op maat en stijlvolle moderne haarden die in elk interieur passen.
Wij plaatsen wekelijks haarden in de regio Den Haag. Met ruim 45 jaar ervaring. 

Gecertificeerd, eigen personeel bent u gegarandeerd dat u bij Reijnhoudt & van der Zwet voor veiligheid en kwaliteit kiest.

Advies en realisatie

Bij aanschaf van een nieuwe open, gesloten, gas-haard of elektrische haard is het van belang dat u zich goed laat adviseren door een specialist. Voor zowel het technische als esthetische aspect bent u bij ons aan het goede adres. Graag maken wij voor u een ontwerp en tekening voor bestaande of nieuwe realisatie in Den Haag.

Goed stoken

De haarden van tegenwoordig kunnen vrijwel het gehele jaar gebruikt worden; Juist het voor-en najaar zijn ideale periodes om de houtkachel of gashaard te stoken. In deze periode is een houtkachel veelal voldoende om de woonkamer aangenaam en sfeervol te verwarmen. Vloerverwarming zijn vaak inefficiënt in deze periode en geven niet de directe warmte voor een behaaglijk gevoel.

Showroom regio Den Haag

Onze showroom is vanuit Den Haag gemakkelijk te bereiken via de A44.
Direct aan afslag 5. 
Reistijd ca. 15 minuten en bent u in Sassenheim

Graag onvangen wij u in onze nieuwe showroom waar de nieuwste modellen en trends te zien zijn, waaronder een mooie collectie elektrische haarden die bijna niet van echte haarden zijn te onderscheiden!

 

Bekijk hier onze Open haarden die in de showroom staan.

 

maatwerk-haarden-den-haag

 

merken