Profires

 

Creativiteit & Kennis
Profires is een samenwerkingsverband van professionele specialisten in kachels, haarden en schouwen. De Profires partners hebben zelfstandige winkels en showrooms verdeeld over Nederland.

Iedere Profires specialist heeft gedegen vakkennis en veel ervaring in het realiseren van sfeerverwaming voor hout, gas, elektrisch en pellets toestellen. De samenwerking versterkt de creativiteit en kennis waardoor zij u nog beter kunnen adviseren.

Als erkend NHK-specialist, wordt de installatie en montage van de haard, kachel en rookkanaal uitstekend verzorgt.

 

Breed assortiment 

De Profires partners bieden een breed assortiment aan haarden, kachels en schouwen van topmerken aan. Er zijn veel opties voor sfeerverwarming met o.a. vrijstaande kachels, liftdeurhaarden en gesloten gashaarden.

Heeft u interesse in een kachel, inbouw- of inzethaard? Voor iedere interieurstijl is een passende haard of kachel verkrijgbaar; van een klassieke kachel tot moderne design haard. De Profires partners adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden voor uw woning.

Bezoek vrijblijvend de showroom van één van de Profires partners in uw regio en laat u inspireren door de vele mogelijkheden.

Ga hier naar de Profires site.

 

merken